Ga direct naar inhoud

Op weg naar 2024

31 januari 2024

Ik probeer zo veel mogelijk mee te bewegen met de seizoenen. In de winter verstil en vertraag ik, maak ik mij op voor maanden van ontwikkeling, groei, uitbundigheid, om mij weer langzamerhand gereed te maken voor een periode van naar meer naar binnen keren, reflecteren en zaaien, plannen maken. 

In januari heb ik al die plannen nog eens tegen het licht gehouden, bekeken op haalbaarheid, nut&noodzaak en langs de plezierindex gelegd. Ik heb besloten dit jaar – naast mijn werk als communicatieadviseur – meer vrije tijd te steken in studio silento, mijn mindfulnesspraktijk.  Dit houdt onder meer in: een retraite en bijscholing voor mijn eigen beoefening inplannen, een nieuwe locatie vinden, een achtweekse training voorbereiden, nieuw aanbod samenstellen, verder werken aan de nieuwe website en zichtbaarder worden op social media.

Momenteel ben ik bezig een bijeenkomst te organiseren met mindfulnesstrainers in de omgeving van ’s-Hertogenbosch, die net als ik categorie 1 gecertificeerd zijn. Een staaltje van kruisbestuiving, want als communicatieadviseur ben ik ook vooral bezig met verbinden en samen slimme dingen bedenken. Ik ben reuze nieuwsgierig wie mijn uitgestoken hand pakt en wat we met elkaar kunnen bedenken om nog meer mensen de kracht van mindfulness te laten ervaren. Het maakt mij gelukkig op deze manier bezig te zijn met mijn missie: de wereld een beetje gelukkiger, verdraagzamer, bewuster, rustiger, liefde- en compassievoller maken.