Ga direct naar inhoud

studio silento

Mindfulness gaat over de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu. Door vaker je aandacht te sturen, leer je afstand te nemen van de spinsels in je hoofd. Je kunt je beter concentreren, je ontspant gemakkelijker. De geest wordt rustiger. Met mindfulness leef je bewuster en kun je beter je grenzen bewaken.

In 2021 startte ik bij het gerenommeerde Centrum van Mindfulness in Amsterdam met de basisopleiding voor mindfulnesstrainer, dit jaar rond ik de vervolgopleiding af. Ik kan mij dan laten certificeren bij het VMBN, Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland. Onder de naam studio silento ontwikkel ik specifieke trainingen voor verschillende doelgroepen. In september en oktober geef ik mijn allereerste training aan mensen die meer rust in hun leven willen.

Aandachtsspier trainen

Thumbnail avondrood transparant

De mindfulnesstraining is een praktische training, waarmee we de aandachtspier trainen. Je wordt je bewuster van je gedachten, lichamelijke reacties en emoties. Tijdens acht bijeenkomsten van 2,5 uur en een stiltedag doen we aandachts-oefeningen, zoals de bodyscan, bewegingsoefeningen en meditaties. Tussen de bijeenkomsten door oefen je thuis.

De resultaten

Je ervaart minder stress, piekert minder, kunt makkelijker loslaten en genieten, vaardiger met je emoties omgaan, je reageert minder primair en krijgt meer veerkracht.

Mindful leven en werken met:

Logo studio silento

Nu aanmelden voor de eerste mindfulnesstraining

In september start de eerste 8-weekse mindfulnesstraining van studio silento. Speciaal voor mensen die meer rust en evenwicht willen vinden.

Heb je interesse in deelname? Stuur een mailtje naar studiosilento@deridderpr.nl

Of bel Ilonka: 06 51 93 57 00

Data, tijden en locaties

Trainingsavonden
Woensdag 7, 14, 21 en 28 september, 5, 12 en 19 oktober en 2 november, van 19.00 tot 21.30 uur
BBS Nieuw Zuid, Jac. van Looystraat 5 in ’s-Hertogenbosch

Stiltedag
Zondag 16 oktober, van 10.00 tot 16.00 uur
’t Jagershuis, Landgoed Bleijendijk, Sint Michielsgestelseweg 22 in Vught

You are never too old to set another goal or to dream a new dream

Les Brown

Volg ons

Volg onze geboorte op Instagram of Facebook

Lees alles in de flyer

Voorzijde flyer