Ga direct naar inhoud

Stiltedag studio silento

Gun jezelf een dag in stilte. Een dag waarop je even helemaal niets hoeft te doen. De stiltedag van studio silento brengt je van denken en doen naar voelen en zijn. Verbonden in stilte, mediteren, bewegen en eten we samen. De eerste stiltedag van 2023 is op zondag 29 januari, van 10.00 tot 16.00 uur in 't Jagershuis op Landgoed Bleijendijk in Vught.

Wat kun je verwachten?

't Jagershuis

Tijdens de stiltedag begeleid ik je bij verschillende meditaties, waarbij we zitmeditaties afwisselen met loopmeditaties en mindful yoga-oefeningen. We genieten – ook in stilte – van een vegetarische lunch en er is tijd voor jezelf, om te schrijven, wandelen of rusten. Aan het einde van de dag verbreken we de stilte en delen we ervaringen. Het programma is samengesteld voor een kleine groep: er is plaats voor acht deelnemers.

Voor wie?

De stiltedagen van studio silento zijn ontstaan vanuit het programma van de 8-weekse mindfulnesstraining. Ook als je geen mindfulnesstraining volgt of hebt gevolgd maar je hebt wel (enige) ervaring met meditatie, ben je van harte welkom!

Hoe stiller je wordt, hoe meer je kunt horen

Thich Nhat Hanh

Aanmelden

't Jagershuis

Wil ook jij even ontsnappen aan de turbulente wereld waarin we leven, met al die prikkels, al die verwachtingen? Meld je dan nu aan voor de eerste studio silento stiltedag van 2023 en geef jezelf het geschenk van stilte en ontspanning.

De kosten van de stiltedag bedragen € 65. Dit bedrag is inclusief rust, ruimte en natuur; een vega-lunch; koffie, thee en lekkers (en btw).

Wil je meedoen of heb je vragen? Mail dan nu naar studiosilento@deridderpr.nl
of bel Ilonka op 06 51 93 57 00.

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met verzoek tot betaling. Inschrijving gaat op volgorde van aanmelden en ontvangen betaling. Een week voor aanvang stuur ik je een mail met meer informatie over de stiltedag.

Annuleren en verplaatsen

Tot drie weken voor aanvang kun je kosteloos doorschuiven naar een volgende stiltedag. Bij annulering binnen drie weken voor aanvang is dit niet meer mogelijk, maar kun je eventueel iemand anders jouw plaats aanbieden. Een refund is in beide gevallen helaas geen optie.
Mocht je onverwacht verhinderd zijn, door bijvoorbeeld ziekte, neem dan contact op zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.
Als er zich onverhoopt onvoldoende deelnemers hebben aangemeld, dan annuleer ik de stiltedag en krijg je het door jou betaalde bedrag volledig terug.

Meer rust nodig?

Behalve de stiltedagen organiseert studio silento ook regelmatig de beproefde 8-weekse mindfulnesstraining, ontwikkeld door Jon Kabat-Zinn. Lees meer