Ga direct naar inhoud

Cultuurkwadraat

De Ridder Public Relations adviseert vanaf eind 2015 in Zeeland over Cultuureducatie met Kwaliteit (CmK). Heel 2016 ondersteunde wij de Zeeuwse projectorganisatie Cultuureducatie boven C-niveau. Eind 2016 schreven wij mee aan de aanvraag voor het Fonds voor Cultuurparticipatie. Dat resulteerde in een toezegging van ruim € 800.000 waarmee in Zeeland de komende vier jaar aan beter cultuuronderwijs kan worden gewerkt. Cultuurkwadraat, het nieuw provinciaal kennisplatform voor cultuureducatie, is verantwoordelijk voor het juist besteden van de nieuwe impulsgelden.

Ilonka de Ridder-Lebon is als communicatieadviseer onderdeel van het kernteam van Cultuurkwadraat en adviseert de organisatie over positionering, in- en externe communicatie en relatiemanagement. 30 juni leverde wij de nieuwe website van Cultuurkwadraat op: concept en teksten De Ridder Public Relations, ontwerp en bouw Tuesday Multimedia.  

Cultuurkwadraat zet in nieuwe periode CmK de samenwerking met Kunstbalie in Brabant voort en biedt Zeeuwse scholen ook de komende vier jaar De Cultuur Loper aan. De Ridder Public Relations verzorgt - net als in Brabant - de communicatie rondom dit programma.

Meer informatie over Cultuureducatie met Kwaliteit in Zeeland is te vinden op decultuurloperzeeland.nl.