Ga direct naar inhoud

FleCk

FleCk is het expertisecentrum cultuureducatie voor Flevoland. Voor scholen, schoolbesturen en culturele organisaties die bezig zijn of gaan met cultuuronderwijs en behoefte hebben aan advies, netwerken, scholing, innovatie en ondersteuning, is FleCk het aanspreekpunt. Samen met hun lokale partners in alle zes de Flevolandse gemeenten werken ze eraan cultuuronderwijs een vast onderdeel op scholen te maken.

Werkzaamheden

Vanaf 2019 adviseert en ondersteunt De Ridder Public Relations FleCk bij verschillende projecten.  Zo hebben we de contentredactie van de nieuwe website ingericht. Eind 2020 zijn we gestart met een strategisch communicatieadviestraject.

"Ilonka ondersteunt FleCk en Kunstlink al enkele jaren op diverse strategische communicatie projecten met veel succes, plezier en kwaliteit! Ze is sensitief, betrokken, hands on en strategisch sterk. Ik vind Ilonka heel fijn in complexe samenwerkingsprojecten. Wanneer je met meerdere partners tot een eensgezinde communicatie strategie probeert te komen en hier vervolgens handen en voeten aan wilt geven. Mede dankzij Ilonka’s inzet is zo bijvoorbeeld ons co-creatietraject Studio vmbo, tot de verbeelding gaan spreken!"

- Remko Willems, programmamanager FleCk en Kunstlink Flevoland bijStichting Kubus