Ga direct naar inhoud

Kunstlink Flevoland

Kunstlink Flevoland versterkt en verbindt kunstmakend Flevoland. Kunstmakers, amateurkunstorganisaties, kunstencentra en gemeenten kunnen bij de provinciale instelling terecht voor ondersteuning, informatie en advies. Bijvoorbeeld over fondsenwerving, talentontwikkeling, kunst in het sociaal domein of samenwerkingsprojecten.

Werkzaamheden

In 2019 heeft De Ridder Public Relations Kunstlink begeleidt bij de contentredactie van de nieuwe website. Eind 2020 zijn we gestart met een strategisch communicatieadviestraject.

"Ilonka ondersteunt FleCk en Kunstlink al enkele jaren op diverse strategische communicatie projecten met veel succes, plezier en kwaliteit! Ze is sensitief, betrokken, hands on en strategisch sterk. Ik vind Ilonka heel fijn in complexe samenwerkingsprojecten. Wanneer je met meerdere partners tot een eensgezinde communicatie strategie probeert te komen en hier vervolgens handen en voeten aan wilt geven. Mede dankzij Ilonka’s inzet is zo bijvoorbeeld ons co-creatietraject Studio vmbo, tot de verbeelding gaan spreken!"

- Remko Willems, programmamanager FleCk en Kunstlink Flevoland bijStichting Kubus